Restaurant Vuur zoekt medewerkers in de bediening. Help jij ons uit de brand?

De horeca is een vak apart. Vind je ook niet? Het lijkt zo makkelijk: bestellingen opnemen, drankjes

en gerechten serveren, de tafel afruimen en vragen of alles heeft gesmaakt. Maar jij, die enthousiaste bedieningsmedewerker

die wij zoeken, weet wel beter! Jij weet dat onze gasten Vuur bezoeken om in een ontspannen omgeving te geniet van heerlijk eten.

Dat ze hun gesprek niet willen onderbreken om minutenlang jouw blik te vangen omdat ze een nieuw drankje willen bestellen. Bij jou is dat ook niet nodig. Jij hebt namelijk die speciale horeca-feeling en daarom voel je aan wat onze gasten willen. Hebben ze vragen over onze kaart? Geen probleem voor jou! Jij weet precies welke culinaire verrassingen er uit onze keuken komen en kan daar enthousiast over vertellen. Natuurlijk snappen wij ook wel dat je ons mooie restaurant niet in je eentje draaiende kan houden. Daarom werk je in een gezellig team. Samen zorgen jullie dat het de gasten van Vuur aan niets ontbreekt. Dit betekent dat je niet alleen een goede bedieningsmedewerker bent, maar ook een fijne collega. We twijfelen er niet aan dat dit goed zit bij jou.

 

Aan welke eisen moet je verder voldoen?

Je moet fulltime –op z’n minst 28 uur- beschikbaar zijn. Het zal je niet verbazen dat je vooral ’s avonds en één dag in het weekend werkt.

Werk je liever parttime? Dat kan ook. Dan ben je minimaal twee dagen, waarvan in ieder geval één weekenddag, beschikbaar.

Verder heb je ervaring in een soortgelijk restaurant. Door die ervaring weet je wat wel en niet werkt.

Daarom denk je graag mee over het reilen en zeilen bij Vuur.

 

Wat bieden wij?

Een dynamische functie binnen een enthousiast team. Dit in combinatie met een goed salaris, een vierdaagse werkweek en doorgroeimogelijkheden.

Klinkt goed toch? Over Vuur Restaurant Vuur is inmiddels niet meer weg te denken uit de Baarnse bossen.

In de authentieke boerderij naast het beroemde kasteel Hooge Vuursche genieten onze gasten al negen jaar van culinaire verrassingen.

 

 

Is deze baan echt iets voor jou?

Vul dan het sollicitatieformulier in op onze site en stuur je CV naar info@restaurantvuur.nl.

 

 

 

Part time en Full time bedieningsmedewerkers

Restaurant Vuur

Hilversumsestraatweg 4

3744 KC Baarn

  • Black Instagram Icon
  • Wix Facebook page