Stages & vakantiejob

Restaurant Vuur - Iedere dag genieten

Stage

Ben je op zoek naar een stage en heb je affiniteit met de horeca? Zoek dan niet verder en solliciteer bij Vuur! Dit is dé plek voor een leerzame en vooral leuke stage.

De horeca staat te springen om gekwalificeerde mensen. Daarom staan onze koks en andere medewerkers graag klaar om je te begeleiden en te inspireren. Misschien denk je dat werken in de horeca betekent dat je het hele weekend, elke avond en alle feestdagen onder de pannen bent. Niet doen! Bij Vuur houden we rekening met elkaar en dat betekent dat je echt niet 24/7 aan het werk bent. Bij een stage hoort een -vaak minimale- vergoeding. Wij vinden dat niet terecht en overleggen graag met je over de hoogte van je stage vergoeding. 

Restaurant Vuur leidt studenten op van niveau 2 tot en met niveau 4, zowel BOL studenten (Beroeps Ondersteunende Leerweg) als BBL (Beroeps Begeleidende Leerweg). 

  • Gastheer/ gastvrouw - niveau 2

  • Kok - niveau 2

  • Zelfstandig werkend gastheer/ gastvrouw - niveau 3

  • Zelfstandig werkend kok - niveau 3

  • Manager/ ondernemer horeca - niveau 4

Vakantiejob

In de zomer ligt een deel van het vaste Vuur-team bij te komen tijdens een zonnige strandvakantie. Maar dit is ook de periode dat het terras vol zit met mensen die van het goede leven genieten.

Daarom zijn wij op zoek naar leuke collega's die onze gasten tijdens de zomerperiode een fijne tijd bezorgen. Ben jij een goede kok of een uitmuntende bedieningsmedewerker, of wil je helpen met klusjes en lichte schoonmaakwerkzaamheden? Kom het team van Vuur dan voor een paar weken versterken! Dan kan jij daarna weer met vakantie!

Interesse in een stage of vakantiejob?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met je op!

Restaurant Vuur

Hilversumsestraatweg 4

3744 KC Baarn

  • Black Instagram Icon
  • Wix Facebook page