Kom je ook bij Vuur werken?

Restaurant Vuur - Iedere dag genieten

In 2006 zag ik in de bossen van Hooge Vuursche een verlaten en verloederd restaurant liggen. Ik wist meteen: daar moet wat mee gebeuren! Dat is gelukt, want twaalf jaar later is restaurant Vuur een begrip in het Gooi en de provincie Utrecht. 

Vuur is zeven dagen per week geopend. Gasten weten ons te vinden voor lunch, borrel en diner, maar ook voor vergaderingen en private dining

in onze twee zalen.Ons royale terras is een ware trekpleister. 

Nu er enkele wisselingen in het personeelsbestand zijn, de toenemende drukte én de zomer weer voor de deur staat, is het tijd om ons team uit te breiden. 

Heb jij die speciale horeca-feeling en bezorg je gasten graag een topbeleving? Dan zijn we op zoek naar jou! Gasten het naar de zin maken is heel belangrijk, maar dat kan alleen met een goed team dat op elkaar is ingespeeld en waarvan de medewerkers het naar hun zin hebben. Daarom denken we graag mee met jouw doelen in het leven. Denk aan ontwikkelingskansen (binnen en buiten de horeca) of doelen op privégebied. 


Zie je dit zitten? Reageer dan op een van onze vacatures en hopelijk zien

we je snel tijdens een oriënterend gesprek!

George Kroon, eigenaar Restaurant Vuur

 

 

 

5 redenen om bij Vuur te komen werken

1. Vuur heeft het leukste en gezelligste team van Nederland. En dan werk je ook nog eens in de Baarnse bossen naar het beroemde kasteel de Hooge Vuursche. Zijn er meer redenen om elke dag met een lach naar je werk te gaan?

2. Bij Vuur kijken we naar de persoon achter de medewerker. Wie ben jij, wat zijn je ambities en hoe kunnen wij je daarbij ondersteunen? Samen kijken we naar doorgroeimogelijkheden bij Vuur of naar studies en workshops die jou kunnen laten groeien. Dat geldt ook voor ambities die niet horecagerelateerd zijn. En vind je het leuk om mee te denken over Vuur? Dan luisteren we graag naar je ideeën!

3. Als medewerker van Vuur hoef je je niet te vervelen. Gasten weten ons al jarenlang te vinden voor lunch en diner en dat zorgt voor een gezonde werkdruk. Naast dat de kaart wisselt met de seizoenen, werken we graag met thema's. Van wildavonden tot de kreeftweken; het komt allemaal voorbij en daardoor is het nooit saai bij Vuur.

4. We hebben een thuisbrengservice! Wil je graag bij Vuur werken, maar zie je het niet zitten om 's avonds laat nog terug naar huis te fietsen? Geen probleem! In overleg kunnen we onze medewerkers binnen een straal van 10 kilometer thuis brengen.

5. Niet onbelangrijk: het salaris van onze medewerkers ligt boven de horeca-cao. En omdat we willen dat onze medewerkers kunnen genieten van de culinaire verrassingen van Vuur, krijg je personeelskorting. Alsof dat nog niet genoeg is, ontwikkelen we momenteel nog meer leuke secundaire arbeidsvoorwaarden.  Heb jij toevallig leuke suggesties?

 

 

 

 

Restaurant Vuur

Hilversumsestraatweg 4

3744 KC Baarn

  • Black Instagram Icon
  • Wix Facebook page